loading document
CURĂȚAREA CLĂDIRILOR top img

ISTORIC | DOMO CARE

DOMO CARE și-a început activitatea în 1994, inițial în domeniul furnizării de servicii de curățenie, oferind următoarele servicii:

În anul 2009 a făcut primii pași în domeniul Facility Management prin extinderea cu succes a gamei de servicii furnizate, care acoperă în mod eficient și flexibil nevoile individualizate și cerințele clienților săi. În plus, a inclus în domeniul său de activitate următoarele servicii:

Echipamentele utilizate de firmă și serviciile pe care le execută sunt în acord cu legislația elenă și cea europeană. De asemenea, sunt luate în considerare toate normele de sănătate și securitate pentru personalul nostru. O confirmare a celor de mai sus o constituie Certificările primite din partea TUV HELLAS, care dovedesc faptul că societatea noastă se conformează cu următoarele standarde: Sistemul de Management al Calității EN ISO 9001 : 2015, Sistemul de sănătate și securitate în muncă OHSAS 18001 : 2007 / ELOT 1801 : 2008, Sistemul de management al mediului ΕΝ ISO 14001 : 2015.

DOMO CARE S.A. are sediul în Palaio Faliro, pe strada Ahilleos 78. Deține echipamente profesionale necesare atât pentru prestarea serviciilor de curățenie cât și pentru celelalte servicii pe care le realizează, precum și personal de înaltă calificare.

Elementele ce ne caracterizează își au originea în inițialele denumirii noastre:

Dynamism
Organization skills
Management
Optimization

Consequence
Ability
Readiness
Ecological awareness